COMENTA!

Ens agrada saber què n’opineu, dels nostres cursos.
Expresseu què us ha semblat l’experiència!

12 Comentaris

 1. Eulàlia

  L’eneagrama m’està ajudant a coneixem millor i a relacionar-me amb els altres.
  Veure en els altres el que no m’agrada de mi, ja que en mi mateixa em costa més.

  Respon
 2. Anna Barrera

  Una experiència vital potent i enriquidora a través d’una eina essencial per a l’autoconèixement. Imprescindible!

  Respon
  • Gemma Toll

   Molt recomenable i una eina molt valuosa per l’autoconèixement i per entendre millor a les persones q t’envolten. Comenceu a descobrir l’eneagrama perquè no us decepcionarà.

   Respon
  • MARYO

   Para mi entender mi eneatipo y aceptar lo que me afecta, ha sido un descubrimiento emocional tan importante que ha cambiado mi forma de comunicacarme con los demás…mejoro mis relaciones laborales, personales y sobretodo mi relación de pareja. Es el primer paso para conocerte a ti mismo y entender como lidiar co eso.

   Respon
 3. Maica

  Encantada con el primer nivel y con muchas ganas del segundo!
  Es apasionante poderte conocer mejor y saber más de las reacciones de la gente que te rodea. Altamente recomendable!

  Respon
 4. Stefanie

  He assisit al primer nivell del curs d’eneagrama i m’ha obert tot un nou món d’autoconeixement i coneixement envers als altres. M’està ajudant molt a veurem a mi mateixa des d’un altre punt de vista i m’ajuda a saber per què cadasqú actúa de manera diferent en situacions semblants. Alhora això em fa poder gestionar millor les meves reaccions i pensaments.
  La Cinta i el Javier fan que l’experiència sigui molt intensa i son uns grans conductors del grup i individuals, son uns grans professionals!
  No he dubtat en apuntar-me al segon nivell!
  Gràcies!

  Respon
 5. Montse Blancafort

  Hice el otro día el Eneagrama con Javier y Cinta me ha gustado muchísimo tanto que se lo he dicho a toda la gente de mi alrededor me lo pase superbien y aprendí muchísimo jugando
  Ya estoy deseando hacer el siguiente

  Respon
 6. Elisa

  Merece la pena

  Respon
 7. Natàlia

  Per a mi l’eneagrama ha sigut la gran porta a l’autoconeixement! Cap eina millor, fins ara, m’ha ajudat a entendre perquè em comporto com em comporto i perquè sento les coses com les sento.
  No només m’ha ajudat a entendre’m a mi sinó a entendre a aquells qui m’envolten i per tant, les meves relacions interpersonals han millorat!
  Molt enriquidor haver pogut treballar amb la Cinta i el Javier. Feedbacks molt interessants.
  Totalment recomanable!!

  Respon
 8. Silvia

  Una herramienta de mucho valor, que me está ayudado a conocerme y saber como conocer a las personas.
  Me ha hecho abrir los ojos y la mente. Te hace ser conscientes de los patrones que nos marcan y así poder actuar sobre ellos y evolucionar como persona (crecimiento personal). Cuando tomas un primer contacto con esta herramienta, quieres más…
  Muy recomendable.

  Respon
 9. Pepa Serrano Sánchez

  Es una herramienta para el autoconocimiento personal . Ha enriquecido mi vida y me ha ayudado a conocerme más y mejor. Hice nivel 1 y 2. Deseando hacer el nivel 3.

  Lo recomiendo

  Respon
 10. Ruth

  Fer el curs d’eneagrama va suposar per mi un canvi d’etapa vital. En aquell moment en el que em sentia perduda, aquesta eina em va ajudar a conèixer-me i entendre el perquè de certes actituds davant d’algunes situacions que no sabia gestionar. Ara per ara em segueix ajudant per guanyar consciència de mi mateixa i també per conèixer més i entendre la gent del meu voltant. Per mi l’eneagrama ha estat i és una eina bàsica per a la meva evolució personal.

  Respon

Fes un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Contacta amb nosaltres

Centenars d'alumnes han millorat la seva vida
coneixent el seu mapa mental a través de l'Eneagrama.